Tuemme kansallispuistoja

Olemme iloisia ja ylpeitä – teimme 23.3.2022 Vuoma Companyn historiallisen ensimmäisen lahjoituksen kansallispuistoille!

Verkkokauppamme ensimmäisen toimintavuoden myynti oli noin 10.000 € ja tästä myynnistä kertyi lahjoitettavaksi 700 €, eli 7%! Tämän historiallisen lahjoitussumman olemme antaneet Metsähallitukselle Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa sijaitsevan Hannukurun autiotuvan kämppäkummitoiminnan tukemiseen.

Kämppäkummitoiminta on mielestämme hyvä esimerkki toiminnasta, jota haluamme tukea. Vapaaehtoistoiminta on aina arvokasta ja ansaitsee tuen, lisäksi kämppäkummitoiminnan vaikuttavuus on laajaa, sillä siihen liittyy uusien retkeilytaitojen oppimista.  Ja kun kaikki autiotuvan käyttäjät osaavat jatkossa noudattaa yhteisiä pelisääntöjä, on yöpyminen tuvilla kaikille turvallisempaa ja mukavampaa.

Tekemällämme lahjoituksella tuotetaan kämppäkummitoiminnan materiaaleja sekä kustannetaan toimintaan liittyviä järjestelyjä, kuten esimerkiksi vapaaehtoisten kummien ruokailuja.

Ja tietysti iso kiitos kaikille niille, jotka ovat rohkeasti lähteneet mukaamme tukemaan upeita kansallispuistojamme ja viemään suomalaisen luonnon ilosanomaa eteenpäin. Tehdään yhdessä ensi vuoden lahjoituksesta vielä suurempi!

Timo
timo.moilanen@castanja.fi

PS. Onko sinulla ideoita uusiksi tuotteiksi tai toiminnaksi, jota voisimme viedä eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

(Etusivun kuva: Hannukurun varaustupa, kuva Seija Olkkonen)

Lahjoitamme vuosittain verkkokauppamme myynnistä summan kansallispuistojen kehittämiseen 

On upeaa, että yhä useampi meistä suomalaisista on löytänyt luonnossa liikkumisen riemun ja kasvava joukko kokee ainutlaatuisen luontomme säilyttämisen tärkeäksi. Tätä kehitystä mekin haluamme tukea lahjoittamalla vuosittain verkkokauppamme jokaisen tuotteen myynnistä tuotekohtaisen summan kansallispuistojen kehittämiseen.

Tuotekohtaisen lahjoitusosuuden näet aina jokaisen tuotteen omalta sivulta verkkokaupassamme.

Suomen 41 kansallispuistoa hoitaa Metsähallituksen Luontopalvelut, joka myös tarjoaa puistoihin liittyviä maksuttomia peruspalveluita maastossa, asiakaspalvelupisteissä ja verkossa. Valitsemme vuosittaisen lahjoituksemme kohteen yhdessä Metsähallituksen asiantuntijoiden kanssa saamiemme ehdotusten joukosta. Valittu kohde ilmoitetaan verkkosivuillamme heti päätöksenteon jälkeen.