Toimitus- ja maksuehdot

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. Tällä hetkellä toimitamme tilauksia EU-alueella.

Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24% (kirjat 10%). 

Kunkin tuotteen hinta ja mahdolliset toimituskulut ilmoitetaan ostoskorissa.  

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo asiakasta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kun rekisteröidyt verkkokauppamme asiakkaaksi sinulta kysytään nimi, osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tarkistathan, että tietosi ovat oikein.

Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voimme käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos annat siihen luvan. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Halutessasi voit ilmoittaa meille, jos et enää halua markkinointiviestejä.

Tilauksen toimitusosoitetta ei valitettavasti enää ole mahdollista vaihtaa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Varmistathan siis, että tiedot ovat oikein.

Toimitusaika

Pyrimme aina toimittamaan saamamme tilaukset mahdollisimman nopeasti.

Suomessa tilaukset toimitetaan Postilla. Tilauksen normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa mainitusta.

Vuoma Company ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksessa. Huomioithan, että yllä mainittu toimitusaika on suuntaa-antava, ja  tilaukset saattavat joissakin tapauksissa viivästyä lähettäjästä riippumattomista syistä.

Toimituskulut

Kaikki toimitukset Suomeen maksavat 6,90€. Toimitushinta EU:n alueelle on aina 19,90€. Kun tilaus ylittää 100€, on toimitus ilmainen. Mahdolliset kampanjahinnat mainitaan erikseen. Toimituskulut vahvistetaan kassalla maksutavan ja toimitustavan valitsemisen jälkeen.

Tuotteiden palauttaminen ja reklamointi

Verkkokaupasta ostamillasi tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 14 vrk palautusaika alkaa, kun olet vastaanottanut tilauksesi.

Tuotteen vaihto onnistuu niin, että teet ensin palautuksen ja sitten kokonaan uuden tilauksen.

Muistathan, että palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös valmistajan tuotelappujen tulee olla alkuperäisesti kiinnitettyinä. Emme ota palautuksia vastaan enää 14 vrk palautusajan umpeuduttua. Palautustapauksissa tuotteen palauttaja maksaa lähetyksestä koituvat kulut.

Palautustapauksessa rahat palautuvat sille maksutavalle, jota on ostoa tehdessä käytetty.

Toimi näin, kun haluat palauttaa tuotteen:

  • Pakkaa tuote alkuperäiseen tai vastaavaan pakettiin.
  • Liitä palautuksesi mukaan tilauksen mukana saamasi lähete tai kopio siitä.
  • Lähetä palautuksesi osoitteeseen:

Vuoma Company
Rejbölentie 47,
10380 Kaunislahti

  • Palautus-, peruutus- ja reklamaatioasioissa, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian info@vuomacompany.fi tai 050 566 1959 / 050 3100 713.

Palautuksen käsittelyaika on noin 14 vrk siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

Yleinen käytäntö reklamaatiotapauksissa on korjata tuote tai vaihtaa tuote uuteen.

Muissa ongelmatilanteissa, kuten lähetyksen katoamisessa tai vaurioitumisessa, olet velvollinen tekemään meille siitä ilmoituksen 14 vrk kuluessa. Jos toimitettava lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, osoitathan valituksen kuljetusyhtiölle välittömästi lähetyksen saapumisen jälkeen.

Huomaathan, että kuluttajansuojalain mukaan pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei riitä, vaan sinun täytyy tehdä peruuttamisilmoitus.

Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole suoraan yhteydessä Vuoma Companyyn.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot löytyvät: