Meistä

Me vuomalaiset olemme suomalaista luontoa ja retkeilyä rakastava perhe. Olemme löytäneet luonnosta vastapainon kiireiselle yrittäjäelämälle jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuosien varrella olemme päässeet näkemään unohtumattomia maisemia ja kokemaan upeita elämyksiä mm. pitkillä vaelluksilla Grönlannissa ja Dolomiiteilla. Arktisten alueiden karu kauneus valloitti meidät aikoinaan Huippuvuorilla ja Queen Maudin maassa Etelämantereella. Meille tärkeimmät maisemat ovat kuitenkin aina löytyneet Suomesta ja ennen kaikkea upeista kansallispuistoista.

Mitä enemmän olemme viettäneet aikaa poissa rakennetusta ympäristöstä, sitä paremmin osaamme nyt arvostaa melontaretkiä lähijärvellä ja oman metsän sieni- ja marjasato saa meidät yhtä iloiseksi, kun aikoinaan ensimmäinen kohtaaminen jääkarhun kanssa.

Haluamme rohkaista jokaista ihmistä lähtemään luontoon ja löytämään upeat suomalaiset kansallispuistot. Haluamme mahdollisimman monen voivan hyötyä luonnon monipuolisista vaikutuksista niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin, niin kun me itse olemme tehneet.

Haluamme jakaa suomalaisten luonnon ja kansallispuistojen ainutlaatuisen tarinan kanssasi ja samalla olla mukana kehittämässä ja suojelemassa näitä yhteisiä aarteitamme. Siksi perustimme Vuoma Companyn.

Yrittäjinä haluamme tukea suomalaista käsityötaitoa ja pienyrittäjyyttä. Siksi pyrimme valitsemaan yhteistyökumppaneiksi kotimaisia toimijoita ja valitsemaan tuotteita, joiden valmistus tapahtuu kotimaassa aina kun se on mahdollista. Ja luonnollisesti valitsemme kaikki materiaalit, tuotteet ja valmistajat sekä ympäristö- ja eettiset näkökulmat huomioiden. Siitä mitä vastuullisuus meille merkitsee, voit lukea lisää täältä.

Kiitos, kun olet mukana tällä retkellämme!

Kirsu ja Timo Moilanen

 

Tiesitkö muuten, että Vuoma tarkoittaa laajaa, puutonta suota. Se saattaa paikkakunnasta riippuen tarkoittaa myös alavaa maata, notkelmaa tai laaksoa.

Vuoma Company on suomalaisen vuonna 1991 perustetun perheyrityksemme, Castanja Marketing Services Oy:n, aputoiminimi.

Kuvassa Kirsu peseytymässä hikisen vaelluspäivän jälkeen Grönlannissa Arctic Circle Trailillä.