Luonto tekee meidät onnellisiksi

Kansallispuistot ovat suomalaisen luonnon arvokkaita näyteikkunoita, joissa vierailemalla oppii ymmärtämään luontomme ainutlaatuista monimuotoisuutta. Maamme 40 kansallispuistosta jokainen löytää helposti oman suosikkinsa ja itselleen sopivan tavan nauttia luonnossa – lyhyestä eväsretkestä ystävien kesken, aina viikkojen erämaavaellukseen omassa rauhassa.

Meille luonto ja kansallispuistot ovat tarkoittaneet sekä mahdollisuutta rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen että seikkailua uusilla tuntemattomilla poluilla jo yli 30 vuoden ajan. Ne ovat olleet tasapainottava elementti yrittäjäperheen ajoittain hektisessä elämässä. Nyt haluamme Vuoma Companyn avulla kantaa kortemme kekoon kansallispuistojemme tulevaisuuden turvaamiseksi ja niiden toiminnan kehittämiseksi. ”National Parks Finland” -mallistomme ja tämä nettikauppa on ensimmäinen askeleemme tällä polulla. Lahjoitamme vuosittain nettikauppamme jokaisen tuotteen myynnistä tuotekohtaisen summan johonkin kansallispuistojen kehittämiskohteeseen, esimerkiksi uusien pitkospuiden tai uuden tulentekopaikan rakentamiseen.

Yrittäjinä haluamme tukea suomalaista käsityötaitoa ja pienyrittäjyyttä. Siksi pyrimme valitsemaan yhteistyökumppaneiksi kotimaisia toimijoita ja valitsemaan tuotteita joiden valmistus tapahtuu kotimaassa aina kun se on mahdollista. Valitettavasti monien tuotteiden valmistus on Suomessa lopetettu, mutta pyrimme aina löytämään kotimaisia yrittäjiä kumppaneiksemme. Ja luonnollisesti kaikki materiaalit valitsemme ympäristö- sekä eettiset näkökulmat huomioiden.

Meillä on mielessä paljon uusia ideoita tavoista jakaa suomalaisen luonnon ainutlaatuista tarinaa yhä useammalle ja samalla olla aktiivisesti mukana toiminnassa kansallispuistojemme hyväksi. Jos sinullakin on mielessäsi jokin kansallispuistoihimme liittyvä idea, niin ota yhteyttä – toteutetaan se yhdessä.

 

Mikä on Vuoma?

Vuoma tarkoittaa yhtä suomalaisen luonnon tyypillistä elementtiä, suota. Vuoma on suuri puuton suo, jollaista yleisemmin kutsutaan aapasuoksi. Ja companyn liitimme nimeen, koska toivomme tulevaisuudessa voivamme viedä suomalaisen luonnon sanomaa myös Suomen rajojen ulkopuolelle.